Ha az utca elején megállni tilos tábla van jobb oldalra 92 méter, de van a végén egy szabad füves terület az úttest mellett, akkor oda szabad állni, ha nem érintem az úttestet?
Figyelt kérdés
Budán próbáltam parkolni, de kegyetlen a helyzet, amit én nem tudtam, mert vidékről jöttem fel és csak így sikerült, ahogy leírtam. Ez egy kis utcában történt és senkinek sem vagyok útban. Vajon lesz bírság, mire visszamegyek, vagy így szabad?2021. márc. 23. 09:06
11/14 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi.
2021. márc. 23. 12:50
12/14 anonim válasza:
Azért van csak sár, mert hozzád hasonlóan sokan ráhajtanak és már kipusztult a fű.
13/14 anonim válasza:
Jövő tavasszal majd gondolj arra, milyen remek rendeletet hozott a kormány, amikor ész nélkül ingyenessé tette a parkolást, nem foglalkozva a parkolási díj forgalomszabályozó funkciójával.
14/14 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy közellenség lettem. Remélem boldoggá tettem mindenkit.
2021. márc. 24. 10:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!