Nincs, maximum egy reménytelen alárendelt út-főút kereszteződést kerülnék el, ha van jobb alternatíva, amiről tudok.
2021. márc. 19. 14:07
2/20 anonim válasza:
Gyáva népnek nincs hazája.
Miért kerülnék?
2021. márc. 19. 14:08
3/20 anonim válasza:
Balra kanyarodni forgalmas főúton - inkább megyek jobbra is visszafordulok.
2021. márc. 19. 14:11
4/20 anonim válasza:
Egy olyan tükrös kereszteződést arról az oldalról kerülöm, ahonnan elsőbbséget kellene adni. Egy kiugró ház sarkától nem lehet az utat belátni, a tükör meg nem elég, főleg ha nem jók a látási viszonyok.
2021. márc. 19. 14:45
5/20 anonim válasza:
Igen van, ha Kekentèkkel összefutok, akkor összeszarom magam
2021. márc. 19. 14:52
6/20 anonim válasza:
Én attól tartok mindig, amikor v.ki satufékkel áll meg a kereszteződésben, mikor neki macisajt/stop tábla van.
Olyankor is félek, mikor motorral haladok és mindenáron meg akarnak előzni, de neki csak akkor jó, mikor jönnek szemből, ezért jobbesetben is 30-40cm-rel mellettem megy el, majd "helyet csinál" magának az előttem haladó és köztem..
2021. márc. 19. 15:40
7/20 anonim válasza:
Ha explicite félni nem is, de azért a nagy forgalmú lámpa vagy STOP tábla előtti meredek emelkedőktől tartok (tehát amikor kuplunggal, kézifékkel kell megtartani az autót egy meredek emelkedőn, miközben várod hogy zöldre váltson vagy kimehess táblánál a kereszteződésbe).
Ez persze csak akkor van, amikor nagy ritkán egy fapados, manuális váltós autóval megyek valahová. Visszagurulás-gátlóval és automata váltóval nem számít.
De ha választanom kéne, ez lenne az, amitől a legjobban tartok.
2021. márc. 19. 16:16
8/20 anonim válasza:
Konkrétan mindenkitől félek. Nem tudhatod, melyik átlagosnak kinéző autót vezet egy idióta, aki nem vesz észre és kijön szemből előzni, vagy nem adja meg az elsőbbséget...
2021. márc. 19. 16:17
9/20 anonim válasza:
6-7 éves gyerekek, akik egyedül sétálgatnak az utcán. Múltkor majdnem kifutott elém egy kislány a főúton. Vagy rolleresek, akik autónak képzelik magukat.
2021. márc. 19. 16:25
10/20 anonim válasza:
Attól, hogy vad kiugrik elém.
Forgalmas útról balra kanyarodni, (egyszer nekem jöttek hátulról)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!