Hogy tudnank mind beulni ?
Sziasztok! Adott egy wolksvagen 4golf kombi, ketto 6 eves , egy 5 eves, es ket felnott. Van 2 ulesmagasito , es egy gyerekules.
Kozepre nem tennek ulesmagasitot , nem hiszem , hogy biztonsagos csak a derekanal bekotni a gyerkocot. De a gyerekulest sem tartom biztonsagosnak csak kozepen bekotni.(persze megeshet, hogy tulaggodos vagyok, szoljatok ha igy van. ) Elore sem tudom a gyerekulest tenni , mert a legzsak nem kikapcsolhato .
Szoval azt hiszem el is fogytak a lehetosegek , de azert irok egy kerdest , hatha van valakinek jo otlete amire meg nem gondoltunk.
Mivel nincs ovi , a ferjeink meg kulfoldon vannak , igy ketten szorakoztatunk a baratnommel 3 gyereket, jo lenne ha kirandulhatnank jobbra balra .
Nem aggódod túl, előző 10 évben már nem is készítenek úgy autót, hogy a középső öv ne lenne három pontos. A gyerekülést nem lehet 2 pontos övvel rögzíteni, ha megnézed jól látszik rajta, hogy miként kell befűzni.
Legegyszerűbb az lenne, ha 2 autóval mennétek.
Sajnos csak nekem van kocsim es jogsim is 🤣 Baratnom pont forgalmi vizsga elott van amit most ugye szinten leallitottak.
Ketszer fordulni sem opcio, ahhoz azert messzebbre teeveztunk csavarogni.
De akkor ezek szerint maradnak a kozelebbi helyek es a busz.
Rémlik, hogy egy 5 éves, és két 6 éves van a kérdésben?
Szerinted melyikőjűk magasabb 150 centinél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!