Majdnem elgázoltam egy biciklist a zebrán, van
térfigyelő is, mire számíthatok?
Figyelt kérdés
Én is szabálytalan voltam, mert nem voltam elég figyelmes, ő meg nem szállt le a kerékpárról. Nem ütöttem el, de az ijedségtől elesett a biciklivel. Természetesen azonnal megálltam, tök jófej volt a gyerek, felajánlottam, hogy megadom az elérhetőségemet, bármi van szóljon. Azt mondta nincs semmi baj, meg hogy meg akart állni leszállni a bicikliről, de nem jó rajta a fék, így egy kézfogással elköszöntünk egymástól. Nagyon bánt a dolog. Van térfigyelő kamera a kereszteződésben. Mire számíthatok? 13 éve van jogsim, de soha nem fordult még elő velem ilyen.
"Elmegyek a zebráig, megállok, körülnézek, nem jön"
Igen, így kellene.
De legtöbbször körültekintés nélkül átszáguld.
Na ez a baleset veszélyes.
2021. márc. 28. 17:31
12/16 anonim válasza:
És onnantól, hogy megálltam, körülnéztem, meggyőződtem arról, hogy szabad az út, miért is vagyok köteles tolni???
Erről beszélek.
Ez az,amiért nulla értelme van ennek.
2021. márc. 28. 18:45
13/16 Alex Fly válasza:
@10: Miért kellene leszállnod? Az általad leírt manőver a lényegét tekintve megegyezik a megfordulással -márpedig ahhoz sem kell tolni egyetlen járművet sem...
2021. márc. 28. 21:27
14/16 anonim válasza:
Hát én is ezt kérdezem. De látod, senki nem tud rá válaszolni, csak azt hajtogatják, hogy zebrán tolni kell a biciklit, és kész.
Leírtam a szitut, feltettem a kérdést, de látod, értelmes választ nem tudnak adni.
De ha majd otthon leszek (itt Angliában nincs ilyen szabály), akkor majd mindig baromi lassan áttolom a zebrán a bicajt...
2021. márc. 28. 23:50
15/16 anonim válasza:
#14 az autósaknak valószínűleg bhassza a csőrüket hogy még egy ócskavasszökevény kerékpárral is gyorsabban hakadsz mint ők a fostalicskájukkal a dugóban.
2021. nov. 5. 23:31
16/16 anonim válasza:
Mondjuk, nem ócskaszökevény bicajjal járok, de, ha, értelek.
Látod, választ a kérdésemre senki nem tudott adni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!