Szerintetek baj hogy ilyen állapotba kocsiba ülök?
Figyelt kérdés
Néha szoktam ittasan vezetni. Egyszer egy kicsit többet ittam mint kellett volna és elég rendesen berúgtam. Aztán részegen a haverommal beültem a kocsiba. Én vezettem. A haverom másnap mesélte hogy cikk-cakkozva vezettem. Átmentem a szemközti sávba felmentem az útpatkára. Tudom nem helyes így vezetni de szerintetek mennyire veszélyes?2021. febr. 1. 21:30
11/15 anonim válasza:
Igen, óriási baj. Tönkreteheted mások életét és a sajátodat is, aztán esetleg élhetsz tovább soha meg nem nyugvó lélekkel. Igen jól hangzik...
12/15 anonim válasza:
Nincs olyan alkoholista ember, aki vadidegenek szavára adna egy anonim fórumon. Innentől kezdve teljesen mindegy, hány százan írják itt le, hogy mennyire felelőtlen és közveszélyes vagy, ha a démon a fejedben mindig meggyőz az ellenkezőjéről.
13/15 Linsay lohan válasza:
Ez bárkivel megesik. Enis vezetem már olyan részegen hogy egyedül beulni se birtam
14/15 anonim válasza:
Én sem tartom magam egy felelős embernek, de részegen nem vezetnék még sürgős esetben sem. Nekem elég volt eddigi életem során jó párszor hullafáradtan 24+ óra ébrenlét mellett "megpróbálni nem összetörni magamat, és mást" Ilyenkor úgy vezettem mint az 1 hetes sofőrök.
Nem olyan jó amikor mész 90 környékén akár, és nem lehet időben észlelni mi történik a külvilágban.
Egyik alkalommal így löktem fel majdnem, zebrán áthaladó embert, nem vettem észre hogy már lelépett az úttestre.
15/15 10 deka farhát válasza:
Kérdezd a haverodat, aki épp a minap ölt meg egy gyereket az M6-oson. Sürgősen állj le ezzel, mert ez nem a GTA, itt nincs reset gomb meg ingyen kijöhetsz a börtönből kártya. És akit megölsz, az sem fog feltámadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!