Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Szerintetek baj hogy ilyen...

Szerintetek baj hogy ilyen állapotba kocsiba ülök?

Figyelt kérdés
Néha szoktam ittasan vezetni. Egyszer egy kicsit többet ittam mint kellett volna és elég rendesen berúgtam. Aztán részegen a haverommal beültem a kocsiba. Én vezettem. A haverom másnap mesélte hogy cikk-cakkozva vezettem. Átmentem a szemközti sávba felmentem az útpatkára. Tudom nem helyes így vezetni de szerintetek mennyire veszélyes?

2021. febr. 1. 21:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, óriási baj. Tönkreteheted mások életét és a sajátodat is, aztán esetleg élhetsz tovább soha meg nem nyugvó lélekkel. Igen jól hangzik...
2021. febr. 2. 06:48
 12/15 anonim ***** válasza:
Nincs olyan alkoholista ember, aki vadidegenek szavára adna egy anonim fórumon. Innentől kezdve teljesen mindegy, hány százan írják itt le, hogy mennyire felelőtlen és közveszélyes vagy, ha a démon a fejedben mindig meggyőz az ellenkezőjéről.
2021. febr. 2. 07:53
 13/15 Linsay lohan válasza:
0%
Ez bárkivel megesik. Enis vezetem már olyan részegen hogy egyedül beulni se birtam
2021. febr. 2. 11:58
 14/15 anonim ***** válasza:

Én sem tartom magam egy felelős embernek, de részegen nem vezetnék még sürgős esetben sem. Nekem elég volt eddigi életem során jó párszor hullafáradtan 24+ óra ébrenlét mellett "megpróbálni nem összetörni magamat, és mást" Ilyenkor úgy vezettem mint az 1 hetes sofőrök.

Nem olyan jó amikor mész 90 környékén akár, és nem lehet időben észlelni mi történik a külvilágban.

Egyik alkalommal így löktem fel majdnem, zebrán áthaladó embert, nem vettem észre hogy már lelépett az úttestre.

2021. febr. 2. 15:47
 15/15 10 deka farhát ***** válasza:
100%
Kérdezd a haverodat, aki épp a minap ölt meg egy gyereket az M6-oson. Sürgősen állj le ezzel, mert ez nem a GTA, itt nincs reset gomb meg ingyen kijöhetsz a börtönből kártya. És akit megölsz, az sem fog feltámadni.
2021. febr. 4. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!