Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Szerintetek melyiket jobb...

Szerintetek melyiket jobb vezetni?

Figyelt kérdés
Terepjárót, szedánt, kombit, Suvot, sportkocsit?Közúton természetesen.

2020. dec. 25. 23:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez ennyiből nem állapítható meg, de:

Klasszik terepjáró közútra felesleges, nem is praktikus: más a rugózása, nagyobb szélzaj stb.

Vezetésben egy sedan meg egy kombi között kb semmi különbség nincs. Más szempontok alapján a kombit preferálom.

A sportkocsi az attól függ hol, de a kátyus magyar utakon nem túl praktikus.

Igazából marad a kombi meg a suv. Abból meg a ki mit szeret jobban dönt.

2020. dec. 25. 23:07
 2/7 anonim ***** válasza:

Attól függ, miben merül ki az élvezet. Ez mindenkinek változó.

Terepjáró/SUV, nagy vagy a többiekhez képest, kicsit magasabban ülsz, de nem nagy szám, nem ad különleges érzetet.

Sedan/kombi, totál átlag, az emberek nagy része ilyet vezet.

Sportkocsi, na, ez már érdekes szerintem. Az ilyen átlag sportkocsinak hívott autókat én nem sorolnám ide. Számomra ez akkor lenne izgalmas ha lenne lehetőségem, mondjuk 1,5 órát egy Ferrarit vagy Lambot vezetni. Azt kipróbálnám, különleges lehet. Az ilyen 300 LE-s sportautónak nevezett jűárművek engem hidegen hagynak.

2020. dec. 25. 23:46
 3/7 anonim ***** válasza:

Jó úton: sportkocsi

Rossz úton, dugóban: suv

Terepen: terepjáró

2020. dec. 25. 23:51
 4/7 anonim ***** válasza:

magyar közúton:

1. szedán - kényelmes, alacsony zaj

2. kombi - mint a szedán, picivel zajosabb

3. suv - nagy, kényelmes

4. sportkocsi - ráz, mint a franc

5. terepjáró - létraváz nem kedvező

2020. dec. 26. 00:55
 5/7 anonim ***** válasza:

Ez több mindentől is függ.

Elsősorban mire használnád az autót? Mindennapi tevékenység (munka, bevásárlás,stb..)/hobbi, szabadidő

Az előbbihez szinte majdnem mind jó a sportkocsit kivéve, az utóbbi meg inkább a sportkocsi/SUV kategória.

Másodszor milyen útszakaszon használnád többet?

Nyilván ha ilyen elkopott, buckás, döcögős, kátyús utakon akkor arra jobb az SUV mert nem túl zajos, kényelmes és nem dobálja annyira. Ha autópályázol/kiváló minőségű országutakon használnád akkor sedan, SUV, sportkocsi jobb vezetési élményt nyújt.

Harmadszor pedig nagyon nem mindegy, hogy milyen a személyiséged.

Például én inkább a panoráma sofőr típus vagyok aki inkább szívesebben közlekedik kerülő utakon amelyek nem igényelnek nagy utazási sebességet és monoton haladást, ugyanakkor egy pici elegancia és megfelelő fokú kényelem is társul bele így nekem személy szerint az SUV lenne az ideális típus.

Na ezekből kiindulva próbáld összerakni.

2020. dec. 26. 03:30
 6/7 anonim ***** válasza:
számomra a sportkocsit, de azért nagyon nem mindegy milyen. Én pl az enyémmel meg vagyok elégedve ilyen szempontból is
2020. dec. 26. 09:34
 7/7 anonim ***** válasza:
A sedan vagy a kombi mindig jobb lesz, mint a vele azonos kategóriájú SUV.
2020. dec. 26. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!