Ugyanannyira könnyű, mint balkormányost. Annyi, hogy a bal kezeddel kell kezelni a váltót, kéziféket stb.
Ha jobboldali közlekedésű országban használod, akkor van pár plusz kényelmetlenség pl. előzésnél, fizetőkapuknál stb.
A külső tükrök is torzítanak . A félhülye amerikaiaknak bele is van gravírozva a tükörbe: Objects in mirror are closer than they appear, hogy nehogy elfelejtsék
Sokat jártam belpiacos japán géppel és megszokás után lazán ment a dolog. Ha személykocsi ment előttem akkor semmi gond,mert kiláttam. A kamionnál takarásból előzéssel van kis probléma ,de egy speciális dupla tükörrel meg van oldva a kérdés. Úgy képzeld el, hogy belülre a szélvédőre van szerelve bal szélre két tükör. Egyik előre néz kifelé, a másik meg az előre néző tükör képét vetíti a jobb oldalon ülő szemébe. Meg kell szokni ,de például egy kamionos is megszokja hogy kis tükrökből kanyarodva tolat egy nagy pótossal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!