Szemüvegesek! Hogy bírjátok az utcai maszkviselést?
Nekem vezetéshez kellene valami ötlet, mert 101-es vagyok, és csak abban vezethetek. De sokszor kell vinnem beteg szüleimet, kontroll stb..
Kocsiban is rajtam ilyenkor a maszk, meg a szemüveg, de kénytelen vagyok az orrom kidugni
Én most csak olyan településeken szállok ki az autóból, ahol nem kell közterületen maszkot viselni. :D Kivételesen nagyon boldog vagyok, hogy nincs munkám és így nem kell miatta megalkudnom ezzel a hülyeséggel.
Egyébként ha nagyon vékony anyagból készítesz maszkot (nem sokat ér, de a szabályt betartod vele), azon jobban átmegy a levegő, kevesebb jut fel közvetlenül a szemüvegedhez, illetve olyan pántot alkoss rá, ami a tarkódon fogja és nem a fülednél, mert azzal lejjebb húzza az anyag felső szélét, amivel szintén kevesebb levegő távozik belőle felfelé. Ami még számíthat, hogy puha legyen az anyag, tudjon idomulni az arcodhoz, mert ha kevésbé áll el felül, akkor megint csak kevesebb levegő megy ki belőle felfelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!