A Níva jó helyen parkol? Én a kisház udvaráról akarok kitolatni.
Szabályos a Níva parkolása?
(Nem nagyon férek tőle kitolatni)
Attól függ, hogy azt a pár méter betont járdának vagy útpadkának tekintjük.
Mondjuk igazán sok helyet nem vesz el, kell persze figyelni, de az sem sokat könnyítené a helyzetedet, ha más kapukhoz hasonlóan rögtön az árok lenne ott.
Szabályosan parkol, igen.
A 14-es házszámtól akar kitolatni? Közelében sincs a Niva.
A 16-os házszámtól is ki tudsz majd tolatni, ha autót vezetsz.
Honnan akarsz kitolatni? Melyik a kisház?
Mondjuk konkrétan egyik házból sem tudom elképzelni, hogy nehézséget okozzon kiállni, mert egyik közelében sincs ez a Niva. Hacsak nem egy kamionnal akarsz kitolatni.
Egyébként meg állj be tolatva és akkor simán kihajtasz előre. De tényleg nem látom, hogy itt mégis mit akadályozna ez a Niva.
16 os ház udvaráról.
Mindenkinek zöldet adtam, még majd ma mutatok 1 utcaképet.
Ez vicc?
Konkrétan simán kitolatsz félkörívben. Vagy csak egyenesen hátra és utána ráfordulsz az útra. Semmi akadályt nem látok.
Szabályos, igen. Ebben az utcában nincs járda. Az útra nem lóg ki. Útpadkán meg szabályos a várakozás.
Egyébként vicces, hogy annyira megszokott látvány ez a Lada ott, hogy már az utcakép részét képezi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!