Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Hogy lehet az, hogy még a...

Hogy lehet az, hogy még a szabálytalankodó kresz-tudatlan bringásnak áll feljebb?

Figyelt kérdés

Kereszteződés. mindenhol lámpa.

Megyek megyek, sárga, piros, a kereszteződésnél megállok, ahogy kell. Oldalról zöld, elindulnak... Aztán nekik is piros. Nekem zöld, elindulok egyenesen. És jobbról bevág elém a piroson keresztül egy bringás nő.

2 centire kerültem el, ha kicsit később jön nem tudtam volna megállni, pedig így is satuféket nyomtam. És mellettem is a belső sávban épp induló kocsi.

Jó, akkor félreállunk, jön a nő is.

Mit csinál a nő? Éles visítozó hangon elkezd üvölteni, hogy mi a f*szt csinálsz? nem látod, hogy jövök? Mi összenézünk a másik sofőrrel, aki már fogja a fejét, hogy na, kifogtunk egy szabad erős nőt!

Halál nyugodtan válaszolok: Asszonyom! Én értem, hogy még nem is hallot arról, hogy kresz, de azért azt csak észreveszi, hogy ha MINDENKI áll a sávjában akkor elég nagy esély van rá, hogy ÖN sem mehet.

De folytatja. Szó szerint ordítva!! 1 méterre állt tőlünk, de torka szakadtából úgy üvöltött, mint akinek levágták a lábát.

Mi az, hogy álljak meg? Ki vagy te, hogy parancsolgass nekem? Hát az eszem megáll. Nem elég, hogy száguldozik, még parancsolgat is.

Most jött a másik pali, a másik autóból, aki épp, hogy meg tudott előtte állni. Hölgyem. A szabályok mindenkire vonatkoznak aki járművön közlekedik. Ön is ezt tette az előbb, mégse állt meg a piros lámpánál.

Közbevág a nő, hogy neki senki nem parancsolhat, szabad ember, maximum az autósokra vonatkozhat a kresz.

Annyira jó, hogy még nálunk is jobban tudja :(

Rendőrt hív azzal az indokkal, hogy ketten száguldoztak és el akarták ütni őt. 2 (kettő) járőr jött. Vázoltuk a helyzetet, megnézték a féknyomokat. Megbüntették a piroson való áthajtásért és közúti veszélyeztetésért. Nem ahgyta magát, "megtagadta"

Úgy elekezdett pattogni, hogy ő "nem kéri", ő szabad ember, ha hozzá mernek érni "én megölöm magukat".

Rendőri intézkedés alól kivonta magát és fenyegetésért is kapott. Bilincsben vitték el.

Édes istenem. Lehet, hogy én vagyok a hülye, hogy ilyenért megállok, de ezt nem szabad hagyni, hogy ilyenek "szabadlábon" legyenek. Mi van, ha elrántom a kormányt és felmegyek a járdára?

Nem mentünk gyorsan, épp indultunk, 25-el mehettünk mindketten maximum. Hát még ennyinél is simán belehal a hősnőnk, ha elcsapom.

Miért kell ennyire szembenállni a társadalommal? Miért kell ilyen, hogy így végződjön?

2020. nov. 5. 14:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%
Ez nem az a pár hónapos biciklis nős sztori? Vagy létezik még egy idióta ikertesója?
2020. nov. 5. 17:30
 12/16 A kérdező kommentje:
11:Nem tudom kire gondolsz, de ez a 13. kerületben történt a rakparthoz nagyon közel.
2020. nov. 5. 17:34
 13/16 anonim ***** válasza:
#12 Az sajnálatos, azt hittem még egy olyan idióta, visító p#csa nem létezik. Amúgy ő rá gondoltam: [link]
2020. nov. 5. 17:37
 14/16 anonim ***** válasza:
87%
Nemtom, nekem múltkor egy gyalogos magyarázott a piros gyalogos jelzőlámpára mutogatva, hogy ugyan miért ütöttem el majdnem. Azelőtt az M7-esen büntit kaptam egy G-Mercitől, mutogatott, hogy a kamionok között menjek inkább. Máskor meg egy buszsofőr kapott ideggörcsöt, mert hűvös időben az első ajtón akartam nagyon felszállni és ezt nem tudta kezelni. Na most akkor mi van? Találkoztál egy hülyével, aki épp biciklin ült.
2020. nov. 5. 17:54
 15/16 A kérdező kommentje:
13: nem, nem ő az... ő a másfél évét tölti épp :) Az a különbség közöttük, hogy amit linkeltél ott tettlegességig fajultak a dolgok. Megrúgta a rendőrt.
2020. nov. 5. 18:04
 16/16 Alex Fly ***** válasza:
Hát... Biztosan megfeledkezett arról, hogy az autója helyett kerékpárral indult el és rutinból közlekedett...
2020. nov. 10. 04:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!