Titeket ez a büntetés visszatart a büntetőfékezgetéstől?
Gondolj bele, megbosszúlod a sérelmed erre csak felfüggesztettet meg vezetéstől eltíltást INDÍTVÁNYOZ az ügyészség. Úgy sem veszik el a jogsit. Ilyet kapnék a bíróságról hazafele még random egy iskolabusz elé is befékeznék. Persze ha meg kell jelenni ítélet hírdetéskor, lehet csak a kirendelt ügyvéd lenne ott.
Konkrétan most kedvet kaptam büntető fékezni biztos jó lehet benne vagy a hírekbe, fél kommet szekció melletted ál "előzményekre kíváncsi lennék" - felkiáltással sőt " jobbra tartás van" vagy ha fedélzeti kamera volt " klrepedt a szélvédője" utóbbit én kaptam amikor egy pár méteren múló gyerekgyalogos gázolásos videót küldtem be. ( Jobbról kikerült a zebra előtt a mögöttem lévő autós).
Szóval még a "társadalom" sem háborodik fel.
( Ezzaz kiírtam magamból ).
Csak óvatosan a büntetőfékezéssel:
Ismeretlen helyen jártam, lakott területen kívül, utólértem egy Ford Mondeo-t, ami 50-el tötymörgött. Kanyar-kanyar után, záróvonal, siettem volna, na nem 120-al, csak rendesen 90-el, amennyivel mehetnék. Kb. 2 perc után végre hosszú egyenes szakasz, szaggatott vonal, előzzük meg!
Hát basszus, nem felmarták a szembejövő sávot? 😀 Nyilván jó előre ki volt táblázva az útjavítás (tükörből volt valami jobb oldalon de nem arra figyeltem, hanem szemből jön-e valami).
Megtehettem volna, hogy egyből visszamegyek a normális aszfaltra, de akkor meg telibeverem kavicsokkal a Ford-os papót. Így inkább végigmentem a mart szakaszon és mikor már kellő távolságban volt akkor másztam vissza jobb oldalra. Eszembe nem jutott büntetőfékezni. Villogni sem villogtam rá. Anyukáját azt szidtam persze, hogy fa...ért nem megy. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!