Ködlámpával vagy ablakmosóval jeleztek, hogyha valaki nem tartja be mögöttetek a követési távolságot?
Ha totál senki nem jön szemből és ő jó ideje mögöttem marad (úgy, hogy a seggemben is marad, és oldalirnyban sem mozdul el a másik), akkor indexelek befelé, szembesávba megyek, még mindig kint van az indexem, lassítok, még mindig kint van az indexem, ő elhúz mellettem. Van az a közhiedelem, hogy az átlagsofőr nem számít rá, hogy az útszéli oldalán kerülnek mellé. Higgyétek el, hogy amelyik sofőr direkt megy át a szembesávba és még ott is marad És_Ezt_Még_Jelzi_Is, az dehogyisnem számít rá :) ja és mielőtt így tennék, határozottan *Figyelek* is már előre arra, hogy nem kezdett-e el ő megelőzni engem ;)
Az eredeti kérdésre térve, és arra az esetre, ha muszáj az eredeti sávomban maradnom, és a másik is mögöttem (és a seggemben) marad, hogy akkor mivel jelzek... kb semmivel (abban az esetben persze jelzek útszél/"lefelé" irányú indexszel, ha legalább az a 2 kritérium egyszerre adott, hogy ő már dugdossa az orrát befelé, és nem jönnek szemből; ha jönnek is szemből és a sávomban is maradok, na inkább akkor használom a semmit a kérdésbeli célra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!