Büntetőfékezők!Bele gondoltatok már milyen érzés amikor egy 40 tonnás kamion átmegy rajtatok?
#6: sem a 20 év, sem a másfélmillió balesetmentes km nem jelent jó vezetést. Egyik sem gátol meg ugyanis senkit abban, hogy töketlenkedő tutyimutyi, vagy éppen "kihanemén" faszparaszt legyen.
"Ha csak swifted van akkor vegyél mást"
Nem nekem van a Swiftem... neked... 40 tonnás kamiont meg csak képeken láttál.
"sem a 20 év, sem a másfélmillió balesetmentes km nem jelent jó vezetést."
De igen, a nagy számok törvénye alapján. Egy darabig lehet valakinek szerencséje. De nem 20 évig és másfél millió km-ig.
Goldmund73 mond ezt majd akkor, ha úgy tolod le ezt a km-t mint egy kamionos, hogy minden nap máshol, más országban, soha nem ugyan azon a két helyen. Ha így van, akkor nagy legény vagy és le a kalappal, de ha 30 éve városban meg néha a vidéki media marktba ugrasz el, akkor nem nagy slussz.
Mondjuk én mindig azt mondom hogy ez csak 50%ban múlik rajtunk, a többi a szerencsén, vagy sors vagy hívd aminek akarod, ha eljön az idő akkor úgy is mind1. Ott van Nicky Hayden, MotoGP világbajnok, elütötték egy biciklivel (és akkor is vezetett ugye, biciklit), Schumacher nekiment egy fának síléccel(az is valamilyen formája a vezetésnek) de előtte 7x megnyerte a Forma1et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!