Miért nem repülnek át a repülők a Csendes óceán felett?
Figyelt kérdés
Mi ennek a magyarázata?2020. szept. 9. 17:10
1/9 anonim válasza:
Szerintem átrepülnek, tehát nincs rá magyarázat.
2/9 anonim válasza:
Ha a Csendes-óceánon van az uticél akkor átrepülnek felette. Ha nem ott van akkor nem.
Ebben a percben is 20+ gép van a Csendes-óceán felett.
3/9 dirtboy válasza:
John_McClane
Jócskán plusz,ránéztem én is és ami a képre fért gép úgy hogy egy szárazfold sem volt rajta 90db felett mutatott repülőt.
4/9 anonim válasza:
Európai repülők nincs mit keressenek arra, de Kína vagy Japán és USA között ott fognak átrepülni, a Csendes óceán felett.
6/9 anonim válasza:
Nézem a flightradar24-en a pillanatnyi forgalmat. Ha nincs száz gép az óceán felett, akkor egy sem.
7/9 anonim válasza:
dirtboy én is ránéztem, de csak azokat számoltam amik az óceán középső területeit érintik. Ha hozzávesszük az Alaszkai-öblöt és a Bering-tengert akkor a szám nyilván a többszöröse.
9/9 anonim válasza:
Miért nem kérdeznek a kérdezők butaságokat?
Ja de, kérdeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!