Akik letúrnak minden autóst akiket utolérnek, a piros lámpát személyes sérelemnek veszik, gyalogost inkább kikerülik a zebrán, nem indexelnek persze, kis utcákban 80nal mennek, olyanoktól kérdezem, ilyenkor mit éreznek?
Szeretnék olyanoktól választ kapni, persze nem fogok, akik puszta erőfitogtatásként száguldoznak, mire jó ez?
Nem arra értem aki az autópályán a lassú haladók miatt nyomul, nem is arra akik láthatóan nagyon sietnek. Hanem aki próbál letúrni mindenkit aztán beáll kényelmesen a Mc donaldsba.
#7 "Ennek a legjobb mutatója, hogy itthon ha leelőzöl valakit akkor amikor elhaladsz mellette tuti hogy vagy átnézel te..."
Én pont, hogy nem szoktam átnézegetni. Legfeljebb akkor, ha utas vagyok és nagyon látványosan vergődik előttünk a szerencsétlen (pl 50-es táblánál 30-al megy száraz, belátható úton, vagy vonaltól vonalig pingpongozik, stb).
Most komolyan, van olyan aki szerint ez a drogos ámokfutásra hajazó közúti viselkedés pozitív vagy menő?
Az én szóhasználatomban amit magamban mondok rá az igencsak nem pozitív. A k.csög, puhap.cs, gyökér inkább kikívánkozik.
Amúgy ha az ember békében van önmagával, nem kíván versengeni senkivel. Ez küldöm a magamutogató kisp.csöknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!