A zöld lámpánál elindulásomat hogyan gyorsítani?
Mögötte 5-en állnak, és mire zöldre vált, még vagy 1 percig lassan ott gurulok, hogy elinduljak. Pici gázt adtam, a kuplungot tovább engedtem és mégis lassú ment. Lehet e 2-esre váltom induláskor?
Kocsim Caddy Life Ecofuel földgáz.
Köszönjük szépen, megpróbálom.
Mi a szöveg: hallássérült vagyok így Grammatikai hibáim.
enged el... az első nem tud olvasni.... te meg nem tudsz ìrni.... majd segìtesz neki.... :)
amúgy kiegèszítem aa választ:
ha megundul az autó adhatod a gázt majd olyan 10km/h vissz akuplung kettes kuplung ki gàzt neki....
nem pörög ki, de a dinamika ès a folyamatosság meg vqn. ha rángat vissza kuplung, picigàz kuplung ki fogàspontig... ha szzèpen akarsz menni
auchen parkolót ajànlom este zárás után....
Nem pici gáz kell, hanem nagy, a szükségleteknek megfelelő.
Kettesbe csak akkor válts, amikor már van egy bizonyos motorfordulat (2000-2500 táján), mert a te kocsid kettesben csak lassan indul, nem olyan, mint egy nagy nyomatékú dízel.
A kettesbe váltást gyakorold, ha nem megy egy pillanat alatt. De az egész elindulást gyakorolnod kellene, ha már az oktatóval nem sikerült. A kuplungot ne hirtelen engedd fel, hanem a gázadással párhuzamosan, hogy ne rántson. Ha nem megy, akkor keress egy oktatót, és vegyél vagy 3 órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!