Majdnem elütöttem egy embert a zebrán. Helyesen jártam el?
Figyelt kérdés
Ma majdnem elütöttem egy embert a zebrán. Én akkor indultam el,még 5-10 km/h-val mehettem. Ő hirtelen lelépett,kocsim jobb oldala majdnem elérte,de el tudta magát tolni. Félreálltam,megkérdeztem,megsérült-e. Picit fájlalta a kezét,de más nem történt. Megadtam a nevem,számom,ha baj lenne. Tudom,en sem voltam elég figyelmes,bánt eléggé,de ő is hirtelen lépett le. Nem problémázott,de félek,hogy feljelent,vagy ki tudja.2020. aug. 16. 20:59
11/15 anonim válasza:
Nem lesz semmi, ezért akkor sem veszik el a jogsidat ha feljelent.
12/15 anonim válasza:
Nem mentél el segítségnyújtás nélkül és nem történt olyan baleset, amiért te lennél a hibás.
Innentől a téma lezárva.
13/15 Alex Fly válasza:
Ha ott helyben nem kellett neki a hatósági beavatkozás, akkor onnantól már lemondhat róla...
Még ha lett is valami baja a kezének, azt már sehogyan sem fogja tudni bizonyítani, hogy annak köze volt a balesethez.
14/15 anonim válasza:
Két héten belül, ha nem kapsz idézést, megúsztad.
15/15 anonim válasza:
Én 30 Al ütöttem el majdnem egy kislányt...
Takarásból fék távon belül kiszaladt a bokor mögött. Esélytelen a megállás. Kocsi szembesávba vittem satu fék. Kiszáltam megbeszéltünk. Nem lett semmi baja, csak a rémület...
Helyesen jártál el, ha tovább mész nagy bajban lennél....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!