Sokan miért nem engedik el a szirénázó mentőautót?
mert ne vágjon már be elém hát én is fizetem az adót
én sem kényszerítek mindenkit félreállni
Gondolom valami ilyesmi járhat a fejükben.
Mesélj kedves kérdező, ki nem engedte be a szirénázó mentőautót?
(mert én még ilyet nem láttam, pedig 10+ éve vezetek)
Mi az, hogy sokan?
Aki teheti elengedi. Nyilván vannak olyan közlekedési helyzetek, mikor nem lehetséges azonnal elengedni, illetve nem "minden áron" kell elengedni, értem ezalatt, hogy nem rombolhatsz fel a járdára/ szembe sávba másokat veszélyeztetve, vagy nem okozhatsz anyagi kárt.
3:
Azért kemény, hogy ebből is a magyargyűlöletet hozod ki. Hol végezték rajtad ezt a mérnöki precizitású agymosást?
Azt kell mondanom, hogy mi magyarok még egész fegyelmezettek vagyunk (érdemes youtube-on megnézni más nemzeteket, hogy mennyire tuskók). Igaz, a németek autópályás útnyitásának párja nincs.
A klinikák-nagyvárad tér környékén sokat mozgok, meglehetősen figyelmesek az autósok (de pl. a gyalogosok is), úgyhogy a mentők általában szépen el tudnak menni. Gond ott szokott lenni, ahol az út kialakítása akadályozó tényező. A városmajori szívklinika környékén láttam már sikítani a mentőt tíz percen keresztül, mire át tudott vergődni a full bedugult kétsávon.
Persze cifra esetek is vannak, láttam már úrhölgyvezető asszonyságot, aki angyali nyugalommal, lehúzódás nélkül tartotta fel a szirénázó mentőt két percig, pedig lehetősége lett volna az elengedésre. Az nagyon gáz volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!