Jól tettem vagy sem?
Figyelt kérdés
Ma délelőtt megyek az utcán, mennék át a zebrán, jobb oldalról megállnak, viszont miután már leléptem az útra, előttem kb 30 centivel úgy 25-30-al elhalad egy autó, nem engedett át. Pedig még rám néz az ürge, tipikus ablakon kikönyöklős tahó volt ránézésre. Én meg ráütöttem egyet a kocsira és ráordítottam hogy a jó édes anyád.
Szerintetek jól tettem vagy sem? Ha nem néztem volna balra simán elüt.
2020. júl. 31. 10:28
11/12 anonim válasza:
10: Ha másik oldalt megálltak, akkor valószínűleg egyértelmű volt a szándék és ilyen esetben nem nagyon lehet szó féktávolságról. Inkább a szokásos "még átférek előtte" performanszról.
12/12 anonim válasza:
Tahóságra tahósággal válaszolni miért lenne helyes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!