Jól tettem vagy sem?
Ma délelőtt megyek az utcán, mennék át a zebrán, jobb oldalról megállnak, viszont miután már leléptem az útra, előttem kb 30 centivel úgy 25-30-al elhalad egy autó, nem engedett át. Pedig még rám néz az ürge, tipikus ablakon kikönyöklős tahó volt ránézésre. Én meg ráütöttem egyet a kocsira és ráordítottam hogy a jó édes anyád.
Szerintetek jól tettem vagy sem? Ha nem néztem volna balra simán elüt.
Biztos bunkó volt a sofőr, de te is az voltál.
Egyébként nincs önbiráskodás.
Jól, kiváló stresszlevezetés. Ennél egy szinttel magasabban volt az az ismerős apuka, akitől a zebrán 5 centire állt meg egy degenerált, miközben a gyerekkel mentek át. Jól belátható zebra, meg tudott volna állni. Lendületből ment le az egyik visszapillantó tükör. Nem lett rendőrségi ügy, a fickó sejtette, hogy ez most a nagyon lokális figyelmeztető bírság volt, és olcsón megúszta, mert ki is rángathatta volna a kocsiból az apuka...
Ugyanakkor sajnos belefuthatsz kisp.csű Janiba (ezekből rengeteg van ebben az országban), akinek az ilyen figyelmeztetés a legnemesebb szervének a bántalmazásával egyenrangú, aztán kiugrik és megpofoz.
Egyszer elgázoltam egy csávót a zebrán. Biciklivel nagy sebességgel kivágódott elém. A végén a csávó felpattant majd beverte a szélvédőt, szét rugdosta a kocsi karosszériáját, mindezt úgy, hogy ott állt mögötte pár méterre a rendórautó.
A végén én nem kaptam semmilyen büntetést, ő viszont ült 1 évet rongálásért.
Ebből nem derül ki, hogy mi volt a szituáció. A túloldalon lehet, hogy megállt az autó, de a közelebbi oldalon lévő lehet, hogy már féktávolságon belül volt.
Tudod, van az a mondóka, hogy "balra nézek, jobbra nézek, hanem jön semmi átmegyek". Ezt jó lenne, ha észben tartanád, mert a robot módjára közlekedő gyalogosok okozzák a legtöbb ilyen balesetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!