Tényleg hosszabbítanak ötezer forintért jogsit egyes háziorvosok?
Nem tudom, ki ez a "Balázs", de egy primitív proli.
Nem hallott volna a rokkantaknak készült autókról?!
Nem az idősektől kell tartani leginkább, hanem a fiatalabb, pökhendi,
fél kézzel a kormányt tartó, másikkal a telefonba pofázó, szelfiző,
filmező idiótáktól.
Na, leginkább őket kellene orvosi bizottság elé állítani, mert
akinek nincs elemi belátása, hogy életveszélyes, az ne akarjon vezetni.
Nem tudom, kiknek van szükségük arra, hogy 5 ezret fizessenek egy
orvosi engedélyért, de már az is abszurd, hogy valaki egy egyfogásos ebéd áráért kockára tenné a működési engedélyét, a munkahelyét, egzisztenciáját.
Nem tartom érdemesnek ilyen proli "véleményvezérek" felszínes, primitív
megjegyzéseit komolynak tekinteni.
Abban a korban nem ötezerért hosszabbítják, kevesebbért.
Az ovosi vizsgálat szerintem is egy vicc, egyáltalán nem csinálják meg az előírt vizsgálatokat.
De azért szerencsére kiszűrnek vele pár súlyosabb esetet.
ez nem úgy van, ahogy az a majom állítja... A körzeti orvos az munkavédelmi egészségvizsgálattal is foglalkozik. Mivela körzeti orvos magánprakszisban rndel, mindennek ára van. Van ami belefér a kártyába,van ami nem. Az az ötezer nem csúszópénz, hanem a vizsgálat díja. Ha nem felelsz meg, akkor is övé az ötezer, mert a vizsgálatot fizetted, nem a mókolást.
Az orvos nem hülye, akár bele is bukhat. Ha a frissen érvényesített jogsival csinálsz egy halálost, egyből az alakalmasságod ellenőrzik.
SEbestyén balázs egy eléggé troll, ripacs , csak az embereket uszítja és idegesíti.
Persze a sok zokni meg ugrik és legalább addig se mással foglakoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!