Hogyan "rakjam össze fejben" és "kezeljem a járművet szépen " egyszerre?
Azt mondja az oktatóm, hogy amikor érezhetően próbálok lelazulni, akkor az autót jól érzem, de kapkodok, nem figyelek, nem nézek messzire, nem gondolkodom előre, nem vagyok elég körültekintő, tudom én ezt már, rakjam össze fejben.
Megpróbálom megfogadni a tanácsot.
Ezutáni órán feszült figyelemmel, tényleg koncentrálva mindent megteszek, vagyis rákészülök, eljátszom magamban a dolgokat, átnézem a kreszt mindig, nyugodt próbálok maradni, messzire nézek, átgondolom a következő lépést, akkor az autó mintha nem fogadna szót...vagy a környezetem tudom befogadni és maximálisan lereagálni, vagy a kocsit kezelem jól. Szóval miután megfogadom az első tanácsokat, megkapom azt az oktatótól, hogy totál nem uraltam a kocsit és csúnyán vezettem. Miért nem lazultam le,ne akarjak tökéletes lenni.
Nem tudom hogy kell egyszerre mindent! Egyszerűen képtelen vagyok rá.
Hogy kell?? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!