Ártalmatlan tréfa a rossz helyen parkolóknak?
A házunk előtt sajnos mindig szabálytalanul parkolnak, és ma majdnem összetörtek (mivel a parkoló kijáratánál nem láttam a parkoló autótól)
van esetleg olyan tréfa ami bosszúságot okoz, de semmi kár meg ilyesmi, vagy esetleg egy jópofa vicces szöveg.... jelezvén hogy ez itt nagyon rossz helyen van. Este engem nem zavar néha nekem is így kell parkolni csak hát reggel első dolgom hogy lemegyek és átállok egy szabad helyre.... de ezek nem, pedig 6 szabad hely van 10 m belül.....
kedves utolsó.
igen tudom hogy ovatosabban kihajtani a parkolóból, de mikor kb 10 cm re áll meg az autós a kanyar torkától, ki kell tennem az autó órát (és sajna mind a két oldalt áll) és ahhoz hogy kilássak az orrnak kint kell lenni a sáv felénél.... ha valaki figyelmetlen akkor simán belémjön. este lehet a fényeket látni de reggel már nem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!