Mekkora jelentősséget tulajdonítassz annak, hogy egy autónak milyen a Ncap szerinti biztonsági besorolása?
Figyelt kérdés
Nekem van egy 22 éves autóm, de nem tehetem meg, hogy vegyek egy újabb "biztonságosabb" autót. Viszont azt figyeltem meg, hogy a balesetekben nagyon sok biztonságosabb autóban is történik baj az emberekkel. Meg ez csak egy tényező az ember életében, hisz megbetegedhet, gyalogosként elüthetik, stb.... Tehát lehet olyan is hogy egy full biztonságos S Mercivel utazok aztán amikor kiszálltam meg véletlenül elüt valaki. Na akkor mi jelentőssége van annak, hogy az emberek vagyonokat költenek csak rra, hogy legyen a kocsiban 6-8 légzsák.2020. máj. 31. 08:10
11/11 anonim válasza:
Vegyé egy 20 évesset, az már jelentőssen biztonságossabb, itt van ni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!