Ezt a mutatványt miért csinálja néhány sofőr?
Van egy szakasz a megyében(Heves) ahol dupla sáv van, 110-es tempó megengedett.
És néha egy traktor zötyög a szélső sávban, 20-30 km/h-val.
Dombos környék, nem belátható az útszakasz.
Mindig a jobb szélső sávban megyek.
És Legtöbbször az van, hogy megy a belső sávban valaki, látja, hogy ott egy traktor, de direkt gázt ad, ha be akarok menni a belső sávba.
Nem lelassít, hanem rátelepszik a dudára.
Emiatt már párszor majdnem felkenődtem a traktorra.
(de szerintem azon a szakaszon nem is lehetne traktorral közlekedni)
Kb egyforma sebességgel megyünk, mögöttem balra megy a másik autós, kb 10-20 vagy több méterre. Szinte minden esetben mindig ez volt.
Természetesen kirakom az indexet, aztán lehet, az illető nem látja, csak azt, hogy próbálnék átmenni, de olyankor ő beletapos a gázba, a traktor meg vészesen közeledik.
Én eleve nem mennék a belső sávban sem, de ha ott is mennék, ha látom, hogy bajban van egy illető, egyből segítenék rajta, nem még beletaposok a gázba, meg rátehénkedek a dudára.
[link] ,19.8818215,3a,75y,52.32h,91t/data=!3m6!1e1!3m4!1su4CDPqTuLIS4zCm-YjDpBA!2e0!7i13312!8i6656
Persze hogy kint van a traktorral behajtani tilos, szerintem ugyanaz a traktor zötyög mindig ugyanott.
Ahogy az első leírta.
De az is lehet, hogy a traktorosra dudálnak, mert tiltott helyen közlekedik.
Tehát te lassabb vagy, mint ő, majd az utolsó pillanatban vágnál be elé...
És nem érted mi a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!