Korona vírus alatt hogyan utazhatok ki németországba úgy hogy nem vagyok bejelentve?
Ez pontosan így van, ha nincs bejelentett lakcímed/munkaügy kapcsán nem kötődsz az országhoz akkor szépen a képedbe nyomják, hogy fordulj vissza és pont nem fogják érdekelni, hogy mennyit utaztál odáig, illetve milyen egyéb magánügyeid vannak.
Én tudom, mert rendszeresen járok ki, pont most indulok kifelé 2 hét után ismét amint megittam a reggeli kávémat. Legutóbb egy románt küldtek vissza. Ott balhézott a határon, hogy több mint 1500 kilómétert utazott eddig és ő neki nagyon fontos magánügyei vannak. Csakhogy bejelentve nem volt így annyit mondtak neki a határon, hogy "wiedersehen".
Szóval hacsak nincs felesleges pénzed üzemanyagra és nincs kedved kocsikázni egy nagyot feleslegesen akkor nem ajánlom a megkísérlését.
Német állampolgárság, német lakcím vagy igazolás arról, hogy Németországban dolgozol - ha ezek közül egyet sem tudsz felmutatni, akkor az abszolút nem érdekli őket, hogy Te kivel, mikor, hol voltál.
Szóval a válasz: amíg a határok zárva, addig sehogy.
Most volt a hírekben hogy elég keveset adnak , kihasználják az embereket.
Biztos hogy oda akarsz menni?
Szerencsére én már itt elek régen, nem járok haza.
Szerintem kérnek munka bejárási okmányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!