Magyarországon miért nem vezetik be a no limitet autópályán?
Németországban sincs így mindenhol, ott viszont van hozzá járműpark és pályahálózat is.
Nálunk hiába vezetnék be az M1-esen, sok esetben akkor sem tudnám még 100km/h-val sem haladni a forgalom nagysága miatt :D
Amúgy most is no limit van, nem? Tolhatod most is, max csekket kapsz.
Azért, amiért az előttem szóló is indokolta. Pont azért lassú a vasútunk is, mert szar a pálya..Kínában Peking-Sanghaj közt már ötszázzal megy a sínen a vonat(nem a maglev, az csak négyszázra képes)
A jobb országok autópályáin sem lehet ész nélkül száguldozni, pedig jó pályáik vannak.
"Az 1.3-as suzukit üvegelnék 150-160al aztán úgy szállnának el mint a győzelmi zászló."
Már mentem végsebességgel 1.3 Stifttel az M3-on, nem szálltam el :D
Két kérdés, hol van az országban olyan autópálya, ami erre alkalmas lenne?
Szerinted a magyar járműpark és közlekedési morál erre alkalmas lenne?
"Két kérdés, hol van az országban olyan autópálya, ami erre alkalmas lenne?"
Elég sok pálya nyomvonala alkalmas erre. Az Kerekharaszttól,az M5 végig, az M1 Tatabányától a határig, az M7 végig,az M6 Battától végig.. Az más kérdés, hogy a forgalmi viszonyok nem teszik lehetővé a száguldást. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!