A 4. kerületben, az Újpest-központban van olyan kamera, ami a piroson áthaladókat figyeli?
Tudtok esetleg ilyesmiről?
Ma sikerült benéznem egy lámpát :(
Köszi.
Ez innentől akkor 50e forint, és pont, ugye?
Dehogy van. Sehol nincs ilyen Budapesten.
Akkor van bünti ha rendőr látja, kamera alapján nincs.
Biztos, hogy van ilyen térfigyelő kamera, ami ezt IS figyeli.
De hogy ezeket a felvételeket a rendőrség végignézze, feljelentgesse a piroson áthajtókat, arra nem hiszem, hogy van kapacitásuk. Szóval az esetek többségében, max. helyszínit adnak a piroson áthajtásért.
Olyan piros lámpán áthajtást figyelő automatizált rendszer (mint pl. a gyorshajtást figyelő VÉDA) nincsen Magyarországon.
Köszönöm a válaszokat.
#3-4: A pontot úgy értettem, hogy "és itt a vége" :)
#5: Szerintem a legnagyobb kérdés, hogy van-e automatizált rendszer, ha van, be van-e kötve az Újpest-központi, és ha igen, mire (tudok olyan helyet, ahol csak az egyik irányból történő balra -szabálytalan- kanyarodást figyeli a kamera), amennyiben pedig csak élő szerv figyeli ezeket, akkor ott, helyben látta-e valaki, ha nem, akkor pedig visszanézi-e valaki, valamikor.
Nektek legyen igazatok!
Ha esetleg mégis érkezne valami, az ellen egyébként lehet védekezni valamilyen módon? Úgy tudom, már nem játszik jó ideje a "nem is én vezettem" érv, de valami kérelemmel nem lehet élni?
Még egyszer köszi a válaszokat.
7-es, igen, tudom, hogy ebben az esetben van bírság, függetlenül, hogy ki vezetett. a pontra írtam, hogy nem kap senki kamera alapján, de aztán írta a kérdező, hogy nem büntetőpontot értett a pont alatt, úgyhogy lényegtelen is.
huh, remélem érthető :D
de továbbra is nyugi, nem fog jönni semmi csekk. százával kapnának Pesten emiatt büntit, mégsem hallani róla.
Köszi az ismételt reakciót, csak a köszit, illetve azt tudom újra hangoztatni, hogy legyen igazad :)
Ha látta is valamelyik éber rend őre, remélem azt is látta, hogy megvártam, amíg a szembe forgalom elmegy, és csak utánuk kanyarodtam, magyarán azon túl, hogy figyelmetlen voltam, valahol mégis körültekintően jártam el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!