Mit lehet tenni, ha mögém állnak kocsival és nem tudok hazamenni?
Konkrétan a férjem volt másik városban a kombi autónkkal és mondta,hogy centiken múlt. Én nem tudtam volna kiállni.
A helyszín kétirányú utca ,egyik oldalán merőleges parkolók vannak kialakítva. A beparkolt kocsi mögé a másik oldalra állt be a kocsi,ahol tilos megállni.
Ha tényleg nem lehet másképpen kiállni onnan, akkor a rendőr köteles intézkedni az elszállíttatásáról. Az egésszel csak az a baj, hogy ezzel elmegy egy csomó idő, hacsak közben fel nem bukkan a kedves tulajdonos...
Én voltam szemtanúja egy hasonló esetnek. Busszal (helyi járat) befordultunk egy szűk egyirányú utcába, egy balf. meg úgy gondolta leparkol a tilosban, csak arra nem gondolt, hogy egy busz méretű jármű már nem fér el a kilógása miatt. Természetesen sem előre, sem hátra nem tudtunk menni, és bedugult a mögöttünk lévő kereszteződés is. Ott a buszsofőr egyből rendőrt hívott, ki is jöttek és intézkedtek. Mondjuk nem tudom mi lett a vége, mert fél óra után úgy döntöttem, hogy lekéredzkedek a buszról és megyek inkább gyalog. Na most, képzelhetitek hogy megszívta mindenki az egész városban, aki erre a buszra várt...
De ha kitudott állni , akkor nincs kérdés.
Mégha nehezebben is , de ki tudott állni.
Az hogy te nem tudtál volna , az elég nagy baj.
Tesóm barátjával pár hete történt ilyen. Egy csajszi fogta és a parkoló bejáratába hagyta keresztbe az autóját, kb. 15 autó se ki se be...
Hívtak rendőrt, az lepattintotta őket, hogy ezzel nem foglalkoznak - pedig csak fel kellett volna hívni a tulajt. Utána hívták a közterületeseket akik kb. egy óra alatt ki is értek "lopóautóval" és 10 perc alatt el is vitték a kocsit. Laza 2 óra alatt oldódott meg az ügy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!