A legjobb lenne nem egyedül menni, de persze ez nem mindig kivitelezhető. Így marad a zene, és a helyedben mégiscsak megpróbálnám a hangoskönyvet. Ha azt veszed észre magadon akár csak egy pillanatra is, hogy jobban figyelsz arra, mint az útra, akkor kikapcsolod, és marad a zene. esetleg valami beszélgetős műsor a rádióban, vagy felvételről, ami érdekel.
2020. jan. 26. 17:57
2/7 anonim válasza:
Én is kapásból a hangoskönyveket ajánlottam volna. Próbáld ki, aztán ha úgy érzed, elvonja a figyelmed, kapcsold ki. Párezer km-enként újra kipróbálni. Ahogy nő a gyakorlatod, egyre könnyebben fogsz tudni figyelni hangoskönyvre vezetés közben (persze nem mindenki, de talán a legtöbben).
2020. jan. 26. 18:33
3/7 anonim válasza:
1-es és 3-as út nem alternatíva? Hogy?
2020. jan. 26. 18:41
4/7 anonim válasza:
Menj BP-n keresztül.
Így az M1-en max. 1 órát mész, az M3-ason is max. 2 órát. Közben meg Pesten felébredsz.
Ráadásul km-ben még rövidebb is vagy 25 km-rel.
2020. jan. 26. 19:09
5/7 A kérdező kommentje:
Pesten át megyek most is, mert meg szoktam állni Gazdagréten.... onnan 2,5-4 óra az út, attól függően, pontosan hova megyek.
3-as út meg elég szar. Pont azért megyek pályán
Most épp Nyíregyházán vagyok, de lehet hazafelé hangoskönyv lesz akkor.
A rádió kizárt, mert az a sok reklám meg idióta műsor az agyamra megy, a zene meg ritkán az én izlésem
2020. jan. 27. 10:46
6/7 anonim válasza:
Én a kedvenc DVD-imet szoktam hallgatni.
Szóval zene, de nem a rádióból, hanem amit én akarok.
2020. jan. 27. 10:48
7/7 anonim válasza:
Még egy alternatíva: beszélgetős podcastek. Rengeteg van fent Youtube-on, Spotify-on, mindenféle témában. Biztosan találsz olyat, ami érdekel. És mégsem ugyanolyan, mintha rádiót hallgatnál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!