Szabálykövetőbben vezettek, mióta civil autókból vadásznak ránk a rendőrök?
Nem.
Mivel a gyorshajtást kivéve nem szoktam szabálytalankodni (nem száguldok, csak traffi ingerküszöb - 2 km/h), nincs mitől tartanom.
De ha egyszer az egyik ilyen lebrekeg-levillog, akkor megmutatom neki a KRESZ-ben, hogy mi a szabályos megállítás. A sziréna brekegtetése nem szerepel a felsorolásban.
Ahogy az előző kettő válaszoló írta.
Sebesség enyhe túllépésén kívül betartom a szabályokat
Nem.
Bpn élek, néha egy záróvonal vagy sárga/piros kombó kivédhetetlen (ha nem akarom hogy feltartsam a forgalmat)
Nem igazán, ha forgalomban mindig a "fekete-fehér" egyenautót keresném, akkor 40-es táblánál nem mennék mondjuk 70-el, ahogy motorral 90-es szakaszon, jó úton, 200+al is ha nincs mérés, belátható az út.
Bár ezekkel a dolgokkal sokat kockáztatok, szerintem helyszínen elvennék a jogsit, forgalmit ha épp egy ilyen autót előznék ki indokolatlanul, mondjuk záróvonalon.
Valaki szerint jogos hogy szigorítanak, szerintem meg mindenki máshogy kapcsolódik ki, de ezt úgy sem érti meg az aki szabálykövető, meg rendőr, meg önjelölt igazságosztó. Ha van rá lehetőségem, azért figyelem ezeket a keselyűket, mert hiába a civil autó, sejteni lehet hogy ki kicsoda.
Ennyi erővel cserélhetném le a 140lóerős autót egy kis 90-es valamire, a motort meg rakhatnám fel hirdetésbe....
Vadásznak...
Ne röhögtess!
A madarakra vadásznak esetleg!
Aki akkora legény, hogy városban 70-nel megy, az vállalja a következményeket is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!