Milyen Új autót vennétek 6-7 millió forintból?
Lehet nézegetni a 8-9 milliós autókat is, mert sok márkánál már egy szép hangos köszönésre 1 milliót engednek a listaárból (Opel, VW konszern biztos enged ennyit.
Én Opelt vettem (listaáron 6.3, kedvezménnyel 4.5 volt), nem bántam meg.
Amúgy Kia, Hyundai, Mazda, Toyota, Honda nem rossz választás, esetleg még Ssangyong. És csak benzines.
A Suzukit hanyagolnám, cégesként használtam 0 km-es kora óta egy 1.4 turbós Vitarát... akadó váltó 3-4 között, ívről elmászó futómű, gyenge anyagminőség, hátul 0 lábtér a 178 centim mögött (egy kisautó).
Toyota Yaris (kifutó széria, akciós ár,szinte full extrás változat.)
Toyota CHR
Kia Cee'd. 7 millióért már nagyon jól felszerelt ferdehátút lehet kapni.
Mazda 3
Opel Granland X
Ford Fiesta,Focus. Fiestaból már magas felszereltséget kapni ennyiért.
Suzuki Vitarát kerülném,nagyon hitvány az anyagminősége.
Én ezeken gondolkodnék,persze sokszor ízlés dolga.
Van 18 válasz és eddig tényleg senkinek sem jutott eszébe megkérdezni, hogy egyáltalán mire akarja használni az autót?
Hol fogsz vele menni a legtöbbet (város, országút, autópálya)? Hány ember fog általában ülni benne, mennyien férjenek el kényelmesen? Könnyen tudsz parkolni, nem baj ha nagy az autó? Mennyire szeretnéd felextrázni? Van-e bármi preferencia? Mekkora csomagtartó kell?
Mi volt a kérdés?
"Milyen Új autót vennétek 6-7 millió forintból?"
Tehát hogy mi mit vennénk. Nem az hogy szerintünk mit vegyen, milyet ajánlunk, stb, hanem hogy mi mit vennénk. Válaszoltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!