Hol lehet "tudakozódni" egy balesetet elszenvedett hogyléte után?
Egy baleset szemtanuja voltam. Az elsőként láttam a történteket. Egy autó csúszott az árokba. Egyből félre álltam és a 104-t hívtam.
Szerencsére nem volt sérült, az autóban gyerekek is utaztak. Kérdeztem a balesetet elszenvedettől, hogy tudok -e segíteni, akkor azt mondta, hogy hamarosan jön a férje, ezért továbbindultam.
Azóta semmit nem tudok róla.
Szeretném tudni, hogy ma már jobban van -e?
Egyedül az autó típusát és a rendszámát tudom.
Hol érdeklődhetnék a balesetet elszenvedett felől?
Igazából sehol. Személyiségi jogra hivatkozva nem fognak kiadni semmilyen adatot sehol.
Közösségi oldalakon (lényegében Facebook) próbálkozhatsz - például tematikus, helyi csoportokban - hogy kit és miért keresel, hátha el tudják juttatni az információt hozzá. Persze nem garantált hogy valóban ott él az a személy ahol a baleset történt, vagy szeretne-e bárkivel is kapcsolatba kerülni, és egyáltalán jó néven veszi-e hogy vadidegenek ennyire aktívan a neten keresik ő(ke)t a felhívást terjesztve.
a családnál max, de minek zargatni őket.
hivatalosan senki nem adhat. sem mentő, sem kórház, sem rendőr,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!