Ezek a fények mennyire zavarják a szembejövő forgalmat?
Számomra valami oknál fogva sokkal hangulatosabb úgy autózni ha színes fények vannak az autóban.
Tegnap próbáltam ki elóször, hogy letelepítettem ilyen alkalmazást a telefonra és az este a sötétségben nagyon hangulatos színes fényt adott a kocsiban..
A kérdésem az lenne, hogy ez mennyire zavarja a szembe jövő forgalmat? Vagy abszolút nem látszik át? Nem szeretnék emiatt balesetet okozni csak ezért kérdezem...
Nem gondolnám, hogy egy telefon olyan fényerővel világítana, hogy az zavaró lenne.
Sok autóban ott világít a navigáció a szélvédőnél és egyáltalán nem zavaró.
Először én is ezt gondoltam, de mikor tavaly egyik haverommal mentünk éjjeli műszakba és egy kicsit csúszásba voltunk, letöltötte a h*lye állatja a rendőrségi fényeket, kirakta a szélvédőre és akkora fényt adott, hogy simán lejjebb lassított az előttünk haladó és gondtalanul tudtunk haladni...
Nem akartam hinni a szememnek, mondtam is neki még előtte, hogy bolond vagy te, egy telefon hol ad ki akkora fényt... Hát ezek szerint mégis hatásos volt..
Ebből kifolyólag merült fel bennem, hogy nem e lesz zavaró...
Gondolom az autó belsejét akarod vele világítani és nem kifelé a többi autós szemébe.
Azért a kék fényt ne nagyon erőltesd, mert abból csúnya bírság lehet, egyébként szerintem nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!