A gyalogos miért sértődnek be hogyha rájuk dudálok mikor az úton eszetlenkednek?
Csak a hülyébbje sértődik meg, nyugi. Az értelmes félti az életét, és körültekintő.
Nemrégiben keskeny úton, két autó éppen elfér egymás mellett, lassan haladok. Jobbomon a járdán előttem sokkal anyuka megy a felnőtt gyerekével, meg annak a párjával, egymás mellett. Járda szélén lámpaoszlop, anyuka minden gond nélkül lelép elém az úttestre, amikor épp mellém ér a szembejövő autós... Úgy éreztem, hogy a hülyéje le fog lépni, előre lassítottam, amikor láttam, hogy nem fér el a triász a járdán! :) Néha azon gondolkodom, hogy ezeket a hülyéket mi tartjuk életben, akik gondolkodunk...
Autósban is van tudatos kressznáci, tegnap Lidli parkolóból tolatok ki egy sötétített Volvo kombi mellől, tehát balra nem láttam ki. Csurgok, index kinn, balra finoman ívelek hátra, egy pillanarta jobbra nézek, nem megyek-e a padkának-legszélső voltam- amikor egy asszonyka mögöttem terem, besatuz, és nyomja a dudát. Ilyenkor nem értem, mire gondolt a költő? Talán arra, hogy ha nem látok ki balra, akkor addig ott fogok állni, míg el nem áll mellőlem a takaró autó? De szerintem bele se gondol a másik helyzetébe, csak az kattog a fejében, amit az oktató beleidomított, hogy neki elsőbbsége van és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!