Hogyan szokták letakarítani a kamionosok a pótkocsi tetejét, hogy ne legyen havas-jeges?
Azt láttam, meg azt is amikor lépcsős kocsival mellé állt és lesöpörte.
Ha teli van rakománnyal, hogyan fér oda?
Mondjuk megállok egy ipari parkba, este havazik, hogyan szedem le? A rendőr ezért csúnyán büntet.
Én felmentem többször is és kézzel, lapáttal takarítottam le. Elég életveszély de lekellett takarítani.
Eső után ráfagyott és volt legalább 5-8 centi vastag jég rajta.
Egy nagy darab biztos volt vagy 20 kilós.
Erősebb fékezésnél a fülkémet is leütötte volna.
inkább törjön be a mögöttem jövő szélvédője, minthogy én lecsússzak és kitörjem a nyakam... majd elintézik a biztosítók egymás között ha anyagi kár keletkezik, de engem meg temethetnek el a szüleim vagy a gyerekem. Nagyon megérné :)
Amúgy ahogy írták előttem, ha üres a pót akkor bemész és alulról megütögeted (bár elég könnyen be lehet szakítani, a tetején közel sem olyan vastag mint a szélén), ha meg teli van rakva vagy plombás akkor sehogy, nagyon kevés parkolóban van állvány akkor ott levered ha útközben magától le nem esik.
Jobb helyeken ilyen van: https://www.youtube.com/watch?v=z6_0bWAvt4g
Itthon ilyen nincs! Úgy marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!