Szerintetek ez téligumi?
Figyelt kérdés
Nemrég vettem az autót és egy autószerelő barátom nem tudja eldönteni, szerinte ez nem annyira bordázott, lehet négy évszakos
Remélem itt találok valaszt😊
2019. nov. 17. 19:00
3/9 anonim válasza:
Jó sok képet csináltál de a feliratot pont nem lehet elolvasni. De nyilván nyári.
4/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat
2019. nov. 17. 19:23
5/9 anonim válasza:
Kleber Dynaxer hp3, a Kleber oldalán is fent van, hogy nyári gumi.
6/9 anonim válasza:
Nem semmi kókler lehet az az "autószerelő" aki nem tud megkülönböztetni egy téli és egy nyári gumit. Pláne hogy a mintázatot bámulja a feliratok helyett.
7/9 anonim válasza:
A minta és a tipus alapján is nyári.Szerintem ha máshoz is ennyire ért, cserélj szerelőt..
8/9 A kérdező kommentje:
He mar megkoszontem, ezzel lezartam a kerdest, nem kertem hogy oktassatok ki kosz
2019. nov. 24. 20:39
9/9 anonim válasza:
Naa.. Gyerekek... Nem gumis volt, hanem autószerelő. Nem kell a kioktatás. Ez egy jó állapotú HP3 Dynaxer nyári gumi. Elég sűrűn bordázott ez a típus, negtévesztő lehet. Jah persze, rá van írva h nyári, angolul, köszi.. :)
Sok balesetmentes km-t az új autóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!