Szeretném külön felnire szerelni az abroncsokat. A felniben nincsbeszerelve a TMPS . Hogyan tudom kikapcsolni a vagy tudok e közlekedni baj nélkül úgy, hogy a jelző lámpa világit?
Figyelt kérdés
2019. nov. 15. 12:49
1/2 anonim válasza:
Szereltetsz a másik felnibe is.
Tudsz közlekedni, csak defekt esetén értelemszerűen nem fog jelezni.
2/2 anonim válasza:
A téligumis felnimbe nekem se volt, egy telet bírtam ki a műszerfal állandó "defekt" jelzésével.
Aztán a márkaszervizben betanítottak egy készletet (jóval olcsóbb a gyárinál) és a köv. télre már benne a télifelniben is. A betanítottal egy pici kényelmetlenség, hogy közel 100 kilométert kellett autóznom, mire szinkronba kerültek és kialudt a műszerfal jelzése. Pedig kézi műszerrel mérve mindegyik a valós keréknyomás értéket mutatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!