Legelsőként forgalmi vizsgázni?
10-es:
Ebben hol találsz "keress másik parkolóhelyet" kérdést?
Az 52. oldalon találod a vizsgabiztosi "B" kategóriás értékelőlapot:
13-ra:
Nem, mert kijelölt útvonalon kell haladni és adott a parkolási feladta. Nem a vizsgabiztos jelöli ki a parkolót, hanem a feladathoz vizsgázó. Úgy, mint a valóságban, amikor parkolót keresel.
A minősítési lapon láthatod, meg kell jelölni a vizsga útvonalát, annak azonosítóját. Aztán ezen az útvonalon vagy van, vagy nincs olyan parkolási lehetőség, amilyen módon végre kellene hajtani a manővert. Bár utóbbi eset rendkívül ritka.
Felénk meg úgy van, hogy megcsináltatják a manővereket, jellemzően egy kertvárosi részbe, ott mondja az oktató, hogy a legközelebbi alkalmas helyen parkoljunk le, majd visszatérünk a kihúzott útvonalra.
Nem úgy van, ahogy te írod, hogy gondolok egyet és akkor magamtól leparkolok valahol az útvonalon
Ha nálatok ezt az oktató mondja, mit mond a nem szigorú vizsgabiztos? XD
(írtam, forgalmi vizsgán nem beszél az oktató)
Na, és mi van akkor ha hamarabb bejárják szerinted az útvonalat? Akkor lehet hogy ötven perc helyett 30-at megy valaki?
Vagy mi van akkor, ha ez egy kisváros és mindegyik útvonalba benne van ilyen parkoló?
Ne egy bevásárló parkolót vagy ligetes képzelj el, hanem mondjuk társasházak parkolóját. Igen, az oktató nem beszél, de felénk így szokott lenni, hogy szól előtte, és nem a tanuló aktivizálja magát, hogy most leparkol magától. Leírtam, hogy van nálunk, felfogtad akkor felfogtad, ha nem akkor nem.
Én első voltam.:D Fél nyolcas kezdéssel pénteken, szeptemberben. Azon a héten tudtam meg kedden, hogy ákérték az időpontomat, mert egy másik oktató elutazott és ne kelljen a sulinak 2 időpontot kérnie. Az oktatóm parázott, mert még csak 3 éve oktat, és nem volt még ott nagyon vizsgája. Én meg miután "kipróbáltam" előtte nap milyen a forgalom....hát őszintén elengedtem. Rengeteg diák, tanár, szabálytalanul parkoló, megálló szülő, munkába rohanó emberek...úgyhogy nem érdekelt már.
Állítólag az én vb-m kemény volt. Az oktató mondta, hogy pontos, precíz. Figyeljek a sebességekre, de szokott esélyt adni a javításra, ha például egyirányú utcából balra kanyarodásnál rosszul sorolsz be. Végig beszélgettek, ami tök jó volt, így nem éreztem azt, hogy rám figyelnének, pedig minden mozdulatomról tudtak. Egyszer szólt rám, amikor rossz parkolóhelyet választottam ki, hogy olyat nézzek ki, ahova nem két autó fér be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!