SIMA motoros rendelkezhet megkülönböztető jelzéssel felszerelt motorral? Illetve használhatja azt a berendezést, ha siet valahova? -Nem hinném
Ezen ment el a KRESZ vizsgám..
Kérdés: (ha jól emlékszem)
Megkülönböztető jelzéssel rendelkező motornak mikor használhatja a beremdezését
-kereszteződésben
-ha siet vhova
-gyér forgalmú úton
A "sima" motoros" semmilyen körülmények között nem használhat ilyen berendezést.
/ne álmodozz, sosem lesz olyan zsaru-Harley-Davidsonod mint anno Terence Hillnek/ :D
"Ezen ment el a KRESZ vizsgám.."
Egy hibapont... és megbuktál?
Talán nem is ártana ennyire megszigorítani a KRESZ vizsgát, no jó ez már túlzás lenne, de azért kiragadni a sok hiba közül egyetlen kérdést, és ráfogni, hogy azon ment el a vizsga... hisztinek tűnik.
"SIMA motoros rendelkezhet megkülönböztető jelzéssel"
Nem.
"használhatja azt a berendezést, ha siet valahova?"
Nem.
"Ezen ment el a KRESZ vizsgám.."
Nem csak ezen.
"Kérdés: (ha jól emlékszem)"
Végignéztem a kérdésbankot és egyáltalán nincs ilyen kérdés, de még csak hasonló sem. Milyen kategóriában találkoztál ilyen kérdéssel?
Se a kérdésednek se a többinek nincs semmi értelme.
Már a fő kérdésed első része is értelmezhetetlen, a válaszoknak amit leirtál annak sincs .
Így biztos nem tesznek fel kérdést.
Biztos rosszul emlékszem!
Azért írtam, hogy ezen ment el, mert ezt a kérdést léptettem tovább és válaszoltam rá legutoljára..
A1 kategória volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!