Igaz hogy a vizsgazok par szazalekat meg kell buktatni?
NEM, nem KELL megbuktatni pár százalékot, hanem mindig vannak, akik nem felelnek meg a vizsgakövetelményeknek!
Ha téged azért megbuktattak, mert nem vettted figyelembe a záróvonalat, meg 60 helyett 65-tel mentél (mert elhiheted, nekii van igaza ebben is), akkor jogos.
Csak olyanokat engedhetnek át, aki rendesen tud vezetni, és ismeri a szabályokat, is, figyelni képes a táblákra is vezetés közben. És nem engedhetnek át elnézésböl, mert ezzel csak mások életét veszélyeztetnék!
(Nekem elsöre sikerült a vizsga)
Nem igaz.
Te is belátod, hogy hibáztál, nem tudom min vagy meglepődve.
Teljesen mindegy, a zarovonalas hiba igyis-ugyis azonnali bukást er, tehát jogos volt. És biztos voltak még hibavonalaid is.
Az eszlenyezest arra írtam hogy ez egy kiskamasz gyerekes hisztije, amit csinálsz. Mellesleg hasznalhatnal irasjeleket.
na milyen. majd az életben is csak arra mész amerre gyakoroltad a tanulás alatt?
ne hisztizz, én is megbuktam elsőre, mész legközelebb.
Szánalmas, amit művelsz, szerinted mindenki hülye, csak te vagy helikopter.... mindenféle kibúvókat keresel, holott egyértelmű a leírásodból is, hogy jogosan buktál meg.
A forgalmi vizsga nem arról szól, hogy begyakorolt útvonalon kell végig menni, ha nem vagy képes az oktatód jobbra-balra-egyenesen utasításait, a szabályokat betartva követni, függetlenül attól, hogy merre is mentek, nem tudsz vezetni, megbuksz...
Nincsenek fix útvonalak, nekem ezt az oktatóm elmondta a vizsga előtt, de azt is, hogy nekem nem arra kell koncentrálni, hogy hol járunk, a feladat annyi, hogy a szabályokat betartva kövessem az utasításait, ha pl "ott ahol a szabály engedi" elhangzik, annak is oka van.
A vizsgán jártunk olyan helyen is, ahol előtte soha, és nem volt bunkó a vizsgabiztos, sőt kifejezetten rendes fazon volt, behúzott ugyan néhány hibapontot, de kit érdekel...
Fölösleges hisztizned, pláne nevetséges kifogásokat keresni, már a záróvonal érintésénél azonnal megbuktathatott volna, ha akar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!