Akárkinek említem, hogy motorozok (az autóvezetés mellett), rögtön jön a kérdés, hogy "és nem félsz a motoron?".
Az tény, hogy egy ütközés esetén szerencsésebb a korosszéria, és a biztonsági öv nyújtotta védelemben részesülni, de arról az egyszerű tényről sokan elfelejtkeznek, hogy a motor sokkal kisebb, mint egy kocsi - jóval "nehezebb" nekiütközni akárminek is.
Tud valaki statisztikát adni arról, hogy hány motor-, és autóbaleset történt az elmúlt években, levetítve az adott járművek számára?, vagy egyáltalán mi a véleményetek erről?
2010. júl. 16. 17:02
1/9 anonim válasza:
Motorozni Sokkal Jobb , Mint Autot vezetni . Erröl ennyit.
2010. júl. 16. 17:14
2/9 anonim válasza:
teljesen igazad van, a kocsi biztonságot nyújt a motor meg kisebb, kedves előző ne jelentsd ki ennyire biztosan, lehet h neked jobb, de nekem például kocsikázni sokkal élvezetesebb mint motorozni, van akinek az van akinek ez, mikor lesz végre béke az autósok és a motorosok közt :/
2010. júl. 16. 17:19
3/9 anonim válasza:
Hát azért igazán durva autóbalesetről ritkán hallani,viszont nap mint nap lehet látni szétkenődött motorosokat!
2010. júl. 16. 17:24
4/9 Beatrix17 válasza:
Minél nagyobb a kaszni,annál nagyobb biztonságban érzem magam!A minap találkoztam egy ismerősömmel.Kawasaki zzr volt alatta.A kicsikének 300 a vége!Iszonyat gyönyörű hangja van,és jól is néz ki,de én félnék rajta!De totálisan meg tudom értemi a motorosokat!Igazi adrenalinbomba lehet2keréken-mégha "csak"200 al is megy!
2010. júl. 16. 17:40
5/9 anonim válasza:
Szerintem mindegyik veszélyes ha ész nélkűl mész. Ha észel mész motoral figyelsz nem veszélyes ( nem lasan, gyorsan is lehet menni észel) ha autoval mész észel meg figyelsz akkor az se veszéjes. A motoros balesetek egy része azért van mert észnélkűl mennek vagy nem figyelnek, a másik része meg azért mert az autos észnélkűl megy és nem figyel.
2010. júl. 17. 12:00
6/9 Beatrix17 válasza:
12:00
Jogos!!Rengeteg balesetet láttam már,de autóban nagyobb esély van a túlélésre-mármint,ha nem kamionnal van kocc!
De hamár valaki vezet-mindegy mit-legyen felelősség tudata is!!Ez sajna sokakból hiányzik...
2010. júl. 17. 12:05
7/9 anonim válasza:
a motor kisebb.. az autósok is nehezebben veszik őket észre!a motorral könyebb elesni akár 10-el akár 40-el mész elég nagyot lehet vele esni!könyebben kitörik a nyakad alákerülsz a kocsiknak kamionoknak ,arról nem beszélve hogy faluba vagy városba mennek mint az állat mert ugye rájuk nem vonatkozik a sebességkorlát "pici és pörög" szerintem sokan az autót részesítik előnyben!
És jó lenne már véget vetni az örökös autós motoros harcoknak...
2010. júl. 17. 16:16
8/9 anonim válasza:
Mindenképpen.
Nincs öv+kasztni, azonfelül sokkal könnyebb fejreállni vele, érzékenyebb a manőverekre is a mocci.
2010. júl. 21. 16:39
9/9 anonim válasza:
Hát igen, mert ha ésszel mész egy Suzuki GSXR-el akkor minek? Szóval veszélyesebb, mert úgy kell veni, mind egy lamborginit...(Szerintem.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!