Életemben egyszer ittasan vezettem. Nem kaptak el de ha ezt igy 5-6 év elteltével felhoznám akkor lehetne bajom belőle?
Figyelt kérdés
18 évesen egy buliban rosszul lett a haverom, igy ittasan felelőtlenül beszálltam az autóba és hazavittem. Ha ezt elsztorizom valakinek akkor lehet bajom belőle ?2019. szept. 25. 15:59
1/6 anonim válasza:
Nem....
Max. feljelent valaki de mivel ezt lehetetlen bizonyítani így semmi nem lenne belőle.
2/6 anonim válasza:
Senkit nem ítélnek el bemondásra, bizonyítási kényszer van. Te sem tudod bizonyítani, hogy ittasan vezettél, ezzel dicsekedni ezért felesleges is. Ha elhiszik, akkor azért nem pozitív dolog, ha nem hiszik el, akkor pedig azt hiszik kamuzol és így akarsz bevágódni vagy menőzni, ami megint rosszul jöhet ki.
3/6 anonim válasza:
Mi bizonyítja, hogy nem csak kitalált történettel "nagyzolsz"? Másrészről ennyi idő elteltével már elévül az ügy.
4/6 A kérdező kommentje:
Semmi. Vagy elhiszed vagy nem.
2019. szept. 25. 19:37
5/6 anonim válasza:
Nyilván, költői kérdésnek szántam. :)
6/6 anonim válasza:
Azonnal jön a tek és közrefognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!