Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Nagyon nehéz az elsősegély...

Nagyon nehéz az elsősegély vizsga?

Figyelt kérdés

Én ma megyek, de úgy érzem, hogy nem tudok semmit. Nézegettem a tételeket, de mindig kihagyok vmilyen információt. A kötelező feladatokról is csak annyit tudok, hogy lélegeztetés+ stabil oldalfektetés+ szívmasszázs

Ha vmi apróságot kihagyok, az bukta ?

2010. júl. 15. 06:50
 1/5 A kérdező kommentje:

Valamit kifelejtettem: A tételeket meg is kell csinálni. Azt hittem, hogy azt szóban kell (pl. vérzés)

És bábun, vagy emberen ?

2010. júl. 15. 06:51
 2/5 anonim ***** válasza:

o.O

Nekem anno csak stabil oldalfektetés és lélegeztetés volt megcsinálandó (előbbi emberen)

Tétel meg csak szóban. Ez volt egy éve!

2010. júl. 15. 07:48
 3/5 anonim válasza:
Én februárban csináltam, húztam egy szituációt (egy balesethez érve ezt meg ezt látom, mit kell tennem), alatta pedig volt egy feladat h mutassam be hogyan pozícionáljuk a mellkas sérültet, de nem kellett bemutatnom csak elmondani! Sőt semmit nem kértek bemutatni, de azért ott volt a baba (gondolom haladni akartak) :) Mondtam én is egy hülyeséget, de a többit tudtam igy nem húztak meg :) Viszont előttem levő csajt igen, mert egy szót nem tudott nyögni. De sztem ez is helyfüggő, ide pl. azért járnak sokan vizsgázni mert több mindenkit átengednek, máshol meg magasabb szinten várják el :)
2010. júl. 15. 08:08
 4/5 A kérdező kommentje:
Te hol vizsgáztál ?
2010. júl. 15. 08:52
 5/5 anonim ***** válasza:

Én miskolcon vizsgáztam, még tavaly nyáron, nekünk úgy volt, hogy bementünk 5en és mki húzott egy "tételt", persze nem olyat, hogy magdinéni leesett a fáról, hanem pl fuldokló beteg, akkor eszméletlen, igazából az ilyen alap dolgokat kérdezték.

Osztálytársamnak már szigorították, tehát már úgy van, hogy 2en mentek be és az egyik csinál egy újraélesztést, amíg a másik tételezik és a tételek ugyan azok, tehát fuldokló, eszméletlen, 2 vérzés és még törés, amire emkékszek:) Nah meg nyomáspont, azokat tanuld meg! Ezért bukott az egyik csaj.

Nehéznek nem nehéz, csak tanulni kell rá egy kicsit, én a fuldokló beteget húztam:D

2010. júl. 15. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!