Rádudálsz azokra a biciklisekre akik egymás mellett tekernek az úton?
Figyelt kérdés
Széles főút, röhögve ki tudnád kerülni őket egy sávban ha egymás mögött mennének, de egymás mellett mennek, szemből meg folyamatos forgalom, mit teszel?2019. szept. 4. 12:40
11/13 anonim válasza:
Ja, balesetveszély elkerülésére, ahogy a kresz írja!
12/13 anonim válasza:
Akkor dudálok, amikor mégis tudok előzni, és pont melléjük érek. Nehogy alám essenek. (Ha véletlenül egymásnak mennek, akkor meg így jártak, nagyon szomorú leszek.) Az is a baleset elkerülése, ha elveszem a kedvüket az ilyen variációktól, mert a következő esetben talán már nem várakozna mögöttük a sofőr arra, hogy elég hely legyen előzni, hanem sávon belül előzne, megtörölve a biciklissel a kocsi oldalát.
13/13 anonim válasza:
Bringásoknak mindent szabad ☹️ Most a napokban volt egy durva esetem: Kivágott elém, a Főútvonalra, nekem volt elsőbbségem, mert neki elsőbbség táblája volt, mikor dudáltam, neki állt följebb, hogy "üssé el, rohadt köcsög"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!