Mi a véleményetek Budapest Népliget parkról?
Figyelt kérdés
2010ben jártam ott utoljára.2019. aug. 4. 23:50
1/8 anonim válasza:
Régen is borzalmas híre volt, ma sem lett jobb
2/8 anonim válasza:
Egyedül a Népliget metróállomás közelében lévő rèsze problémás, a többi szakadt ugyan, de sétához, futáshoz, kutyát sètaltatni tökéletes.
4/8 anonim válasza:
Egy szép nagy park, a városligetnél is nagyobb, sokan sportolnak ott futnak ilyenek. Miért lenne veszélyesebb mint a városliget vagy a Margit-sziget?
5/8 A kérdező kommentje:
Állítólag nem figyelik azt a parkot és sok a veszélyes ember arra meg a hajléktalanok,drogosok tanyája. Igazából arra volnék kíváncsi,hogy mikor szokott tele lenni sétáló családokkal,piknikező fiatalokkal,kutyát sétáltató emberekkel,mert akkor én is bemerészkednék de úgy,hogy egy árva lélek se lenne rajtam kívül úgy nem megyek be. 2010ben sétálgattam ott utoljára jó időben,sütött a Nap és voltak bent egy páran gyerekekkel,fiatalok stb.
2019. aug. 5. 10:13
6/8 anonim válasza:
ne írj homofób gyűlöletkeltő hozzá szólást kérdező
7/8 A kérdező kommentje:
:DDD ez nem gyűlöletkeltő homofób hozzászólás hanem nevén volt nevezve a tény.
2019. aug. 6. 09:02
8/8 A kérdező kommentje:
Állítólag nem figyelik azt a parkot és sok a veszélyes ember arra meg a bu..zi.. Hajléktalanok,drogosok tanyája. Igazából arra volnék kíváncsi,hogy mikor szokott tele lenni sétáló családokkal,piknikező fiatalokkal,kutyát sétáltató emberekkel,mert akkor én is bemerészkednék de úgy,hogy egy árva lélek se lenne rajtam kívül úgy nem megyek be. 2010ben sétálgattam ott utoljára jó időben,sütött a Nap és voltak bent egy páran gyerekekkel,fiatalok stb.
2019. aug. 7. 11:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!