Sokan miért csinálják azt hogy a főúton 110-120-al száguldoznak de mikor beérnek egy faluban satuznak és 40-el totyognak végig?
"Én meg mindenkit utálok, de különösen azokat, akik azzal foglalkoznak, én hogyan vezetek, ahelyett hogy a saját dolgukkal törődnének."
Teljesen egyetértek.
Valószínű nemrég kaszálta meg őket a rendőr, illetve olyan idióta, hogy azt hiszi, ő 50-nel megy, de arra még nem jött rá, hogy csal az órája.
Szerencsére már országúton is trafipaxolnak, hehe.
Dehogy érted.
Sőt, még azt sem érted, hogy nem te vagy egyedül az úton, vagy hogy te nem vagy különb a többieknél.
Az a helyzet, hogy te - látszólag - azt várod el mindenkitől, hogy PONTOSAN ÚGY közlekedjenek, ahogy az a te stílusodnak megfelel. Ne lassabban, ne gyorsabban.
Amíg nem érted meg, hogy a közút mindenkié és ott mindenki egyenlő jogokkal rendelkezik, addig egy kínszenvedés lesz az életed állandó dudanyomkodással, villogással, habzó szájjal és vérben forgó szemekkel.
Ez hatalmas baromság. Faluban tehát lakott területen pont, hogy nem kellene száguldozni...
Érdekes a felfogás, mert te 100-zal mész, de aki 110-120-szal megy az száguldozik, vagyis a tiédtől minimálisan tér el, annyira hogy megelőzzön vele.
Én a one speed drivereket nem bírom, akik beállnak 50-60-ra és az nekik a lakó övezettől kezdve a kifutópályáig tökéletesen megfelel.
Faluban 60-nal az gps szerint 60?
Én lakott területen belül óra szerint 50-nel megyek.
Viszont arról kiérve intenzíven gyorsítok, ez legalább 2500-as fordulat turbo dízelnél.
Akkor meg mindenki lemarad, aki a seggemben jött addig...
Látod, én meg azokra haragszok, akik magasabb sebességhatár érvényessége eseten nem hajlandóak intenzíven gyorsítani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!