Ha levezettem már X órát egy autósiskolánál, és természetesen folytatni szeretném csak máshol (ráadásul másik város is! ) akkor elölről indul vagy hogy?
Köszönöm!
És akkor pl ha megvan a 10 levezett órám, akkor arról igazolást kell kérnem/vinnem?
Arra várni kell,vagy egyből meg tudja írni?
És kell a másik iskola neve is?(mert még másik városban nem néztem iskolát, hogy melyiket szeretném..)
Köszönöm.
Megvan az időpont mikor megyek másik iskolába beiratkozni, viszont folyton azt hajtogatja az iskola vezetője, hogy neki kell az orvosi papír. Én egy példányt kaptam csak.azt ugye leadtam a másik iskolánál. Ő meg tovább adta a közlekedési mit tudom én minek. Akkor ha kikéri papírokat az új iskola vezetője akkor csak megkapja nem??? Sőt.. nem is ertem,régi oktató se érti. Mondta, hogy annak nem is nála kell lenni..szoval..most fogalmam sincs, hogy mi van..mosr megint menjek el alkalmasságira és fizessek feleslegesen 7-8 ezret??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!