Véletlenül felhajtottam matricás részre M0-ról. Lehet probléma?
előző!
nem az a céljuk ?? ne nevettess ... kifejezetten az a céljuk, sokszor direkt tévedésbe ejtik az embert és művészet kitalálni még azt is h adott pálya pontosan honnantól fizetős, és persze a jóindulatukat tükrözi h azonnal a legelső eltévedési lehetőségnél máris ott a kamera, szal elég mocsok eg ybanda
és akkro csodálkoznak ha az ember fel van háborodva .. na én ilyen miatt ne aggódj, jöttem már szembeforgalommal visszaafelé is pályán a leállósávban és szépen ki a sima főútra a felhajtón visszafelé ... mert csak ott volt hirtelen kiírva, hogy matrica ... elég vicces banda.
Na a konkrét kérdésre azt tudom mondani, hogy pont az M1-es olyan, hogy azonnal kamera van a legutolsó lehajtási lehetőség után ! Tehát ha csak 2 km-t szaladtál tovább akkor is bele kerültél a kamerába, viszont kérdés h mikor ???
ezt azért kérdezem mert ha még ma, akkro jobb ha tudod h ezek a rendszerek 24 órás szakaszokban nézi a matricavételeket, azaz ha ma éjfél után hajtottál rá és még most veszel egy matricát, akkor megúszod !!
(tapasztalat, nem is egyszeri)
attol függ.
ha szerencséd volt akkor nem lesz semmi
ha nem akkor perkálnod kell :S
6:43 - "jöttem már szembeforgalommal visszaafelé is pályán a leállósávban és szépen ki a sima főútra a felhajtón visszafelé ... mert csak ott volt hirtelen kiírva, hogy matrica"
KÖZVESZÉLY okozása önös érdekből......, nem minősítem.
Leállósávban még bocsánatos, de a FELHAJTÓN???
07-11 08:37 VAGYOK
lett baj, megbasztak..15.300 1,5 km-ért
VIGYÁZZATOK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!