Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ti hogyan mennétek vidékről...

Ti hogyan mennétek vidékről PÁV-ra?

Figyelt kérdés
Kaposvári vagyok és 180-200 km Budapest, elméletileg reggel kezdődik a vizsgálat, még soha nem jártam Budapesten és fogalmam sincs, hogy tegyem. Félek, hogy fáradt leszek mert már szinte gyerekkorom óta várom, hogy PÁV-ra mehessek, hamarosan megjön a C jogsim és már aznap időpontot nézek.
2019. jún. 30. 20:49
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Például válassz egy kényelmes szállást előző estére és akkor jó eséllyel nem leszel annyira fáradt reggeli időpont esetén.
2019. jún. 30. 22:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Az előttem szóló jól írja. előző nap délután szépen kényelmesen felutazol, de jóval előtte keressél valami olcsó szállást, és akkor amikor felutaztál akkor már tudsz pihenni és nem kell hajnalok hajnalán felébredned azért hogy feltudj utazni ami eleve fárasztó és utána kezdj bele a dologba még.
2019. júl. 1. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!